rockpelsxuklis footer

COM NEIX "ROCKPELSXUKLIS"?

L'any 2012, amb la intenció d'integrar La Casa dels Xuklis a l'entorn i al dia a dia del barri, l'Associació de Veïns de Montbau (AVVM) en complicitat amb l'AFANOC, va organitzar un esdeveniment musical en el marc de la seva festa major, al Pla de Montbau. Batejat aleshores com a "Xuklis-Festival", els fons es van recaptar gràcies a la implicació de comerços, un servei de bar, guardioles i venda de marxandatge. El veïnat es va bolcar en l'esdeveniment sentint que contribuïa i participava de manera activa en el manteniment de la Casa i els seus nous i especials veïns.

Amb el temps, empreses, entitats, comerços, bandes i grups locals de diferents estils s'hi han anat implicant de manera altruista, i el festival ha crescut fins a consolidar-se com un esdeveniment musical de qualitat que esdevé una nova plataforma per sensibilitzar sobre el càncer infantil. Permet a l'AFANOC arribar a un nou públic que coneix de més aprop la problemàtica de les famílies i pren consciència dels objectius que es poden asso- lir gràcies a la implicació ciutadana.

Actualment "ROCKPELSXUKLIS" compta amb 8 edicions al Pla de Montbau; 3 edicions a la Sala Apol·lo i la festa major de Montbau. I enguany inicia la seva 1o edició al Teatre de la Llotja a Lleida i la Sala Rocksound.

QUINS OBJECTIUS TÉ "ROCKPELSXUKLIS"?

Garantir la gratuïtat dels serveis que l'AFANOC ofereix a les famílies, tant als hospitals com a la Casa i les delegacions; sensibilitzar a la societat a través de la música; generar recursos propis i promoure un model d'implicació i participació ciutadana a través d'un esdeveniment solidari..

Donar també una oportunitat a les bandes i grups musicals per donar-se a conèixer sota el paraigua d'una entitat amb més de 30 anys de trajectòria, amb gran abast de difusió, que participa en els mitjans de comunicació massius des de la presència a televisions, ràdios, premsa, revistes, web i xarxes socials.

Incentivar les empreses, entitats i administracions a implicar-se en un recurs necessari i gestionat amb total transparència.

I per últim però no menys important, facilitar que les persones puguin fer un donatiu des d'un espai lúdic, mentre gaudeixen de la música, la cultura i la solidaritat. #rockpelsxuklis