El ROCKPELSXUKLIS són esdeveniments musicals que tenen com objectiu principal recollir fons per l'AFANOC i 'La Casa dels Xuklis' - www.lacasadelsxuklis.org Una nit de música, on també és vol difondre i donar a conèixer el projecte i la feina que dita entitat dur a terme

Cada any, les bandes convidades toquen i participen en el projecte d'una manera desinteressada, així com l’equip tècnic i bona part de les empreses que hi col.laboren.

Tampoc podem oblidar al motor del Festival que és l'equip humà, format per voluntaris i en alguns dels esdeveniments també per veïns del barri.

En el cas del festival a Montbau, la recaptació destinada surt del servei de barra, de la venda de marxandatge i de les diferents guardioles per a donatius que hi ha repartides per les barres.

Només cal un element, i molt important, que és el públic que assisteix als concerts. Sense aquest no seria possible recaptar, i d'aquesta manera poder ajudar a 'La Casa dels Xuklis'.

Per aquest motiu us convidem i animem a que ens acompanyeu a tots d'aquests concerts, siguem Xuklis per una nit, i entre tots aconseguim que els Festivals siguin un èxit d'assistència i recaptació.

Una gran manera d'ajudar, col·laborar i implicar-se al mateix temps que gaudim d'una nit de rock i bona música.

Podeu seguir-nos a les Xarxes Socials, allá us anirem informant de tot el que estem maquinant.

Us hi esperem!! #rockpelsxuklis