Que és el Xuklis Festival - #rockpelsxuklis?

El Xuklis Festival és un esdeveniment musical que te com objectiu principal recollir fons per a La Casa dels Xuklis.
Tanmateix és vol difondre i donar a conèixer el projecte i la feina que dita entitat dur a terme.

'La Casa dels Xuklis' és una casa d'acollida, la finalitat i objectiu principal de la qual és millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer i de les seves famílies mentre dura el tractament d'aquesta malaltia.

Situada al barri de Montbau de Barcelona, i depenent d’AFANOC - Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, 'La Casa dels Xuklis' dóna una cobertura des d'una visió interdisciplinar i integral a totes les noves necessitats familiars, i facilita totes les condicions que promouen el benestar i la qualitat de vida perquè l'impacte emocional i l'abandonament de la vida quotidiana siguin mínims.

Aquest proper 28 de desembre celebrarem la 1a edició d’hivern del Xuklis Festival a la sala Apolo de Barcelona.
El Festival es celebra des de fa 7 edicions a l’aire lliure al barri de Montbau en dates primaverals en una nit de música a l'aire lliure i d’accés gratuït, on el principal objectiu és poder recaptar fons per ajudar a aquesta entitat.

Les bandes convidades a participar toquen i participen en el projecte d'una manera desinteressada, així com l'equip humà i tècnic que organitza l’esdeveniment.
Per aquesta 1a edició d’hivern sumem a l’equip de la sala Apolo que han volgut col.laborar en el projecte i formar part de la família dels Xuklis.

Només cal un element, i molt important, que és el públic que assisteix al Festival.
Sense aquest no seria possible recaptar, i d'aquesta manera poder ajudar a 'La Casa dels Xuklis'.

Per aquest motiu us convidem i animem a que ens acompanyeu, siguem Xuklis per una nit, i entre tots aconseguim que el Festival sigui un èxit d'assistència i recaptació.

Una gran manera d'ajudar, col·laborar i implicar-se al mateix temps que gaudim d'una nit de rock i bona música.


Us hi esperem !! #rockpelsxuklis