ANY 2017

ANY 2016

Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 8.600 euros per a finançar activitats de voluntariat, del “Posa’t la gorra!” a Barcelona i la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
A través de conveni se’ns ha assignat un ajut de 20.000 euros per a finançar activitats de la Casa dels Xuklis i els Xuklis Festival. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 10.448 euros per a la Campanya “Posa’t la gorra de Barcelona!”, 840 euros pels cursos de formació de l’Escola de Formació de l’AFANOC, 38.300 euros per finançar activitats d’atenció Psicosocial i 50.000 euros per a finançar el manteniment de la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Expedient obert.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 28.750 euros per a finançar activitats d’atenció Psicosocial des de Barcelona, Tarragona i Lleida i la campanya “Posa’t la gorra!” a Barcelona La subvenció ha estat justificada. Expedient obert.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 40.000 euros per a finançar la Casa dels Xuklis. La subvenció encara no ha estat justificada. Es justifica el 2019. Expedient obert.
Ens han atorgat a través d’un conveni subvencional una subvenció anual de 30.000 euros per a finançar activitats d’atenció Psicosocial de l’AFANOC a Tarragona i 6.000 euros per la Campanya “Posa’t la gorra!”. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 5.104 euros per a finançar activitats d’atenció Psicosocial i 902 euros per al programa “cuidar-se per cuidar” de l’AFANOC a Tarragona i a través d’un conveni de col·laboració 3.000 euros per al programa d’Oci i lleure de l’AFANOC a Tarragona. La subvenció ha estat justificada. Expedient obert.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 9.000 euros per a finançar la campanya del “Posa’t la gorra!” a Lleida, Balaguer i Mollerussa i 3.000 euros per a finançar activitats d’atenció Psicosocial. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 11.500 euros per a la Campanya “Posa’t la gorra de Barcelona!” i 38.300 euros per finançar activitats d’atenció Psicosocial. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 29.573 euros per a finançar activitats d’atenció Psicosocial des de Barcelona, Tarragona i Lleida, la Casa dels Xuklis i la campanya “Posa’t la gorra!” a Barcelona La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 6.440 euros per a finançar activitats de voluntariat, del “Posa’t la gorra!” a Barcelona i la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
A través de la convocatòria extraordinària anual de subvencions a entitats per al desenvolupament d’atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat social, especialment aquelles que tenen infants a càrrec, ens han atorgat a través de concurrència pública 50.000 euros per finançar el manteniment de la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Pendent de tancar expedient.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 11.875 euros per a finançar activitats de la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 40.000 euros per a finançar la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 6.000 euros per la Campanya “Posa’t la gorra!” a Tarragona (PortAventura). La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 1.753 euros per a finançar activitats d’atenció Psicosocial a l’AFANOC a Tarragona. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 6.000 euros per a finançar la campanya del “Posa’t la gorra!” a Lleida i Balaguer. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.

ANY 2015

ANY 2014

Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 36.300 euros per finançar activitats d’atenció Psicosocial i 11.750 euros per a la Campanya “Posa’t la gorra de Barcelona!” Totes les subvencions han estat ja justificades. Expedient tancat.
A través de la convocatòria extraordinària anual de subvencions a entitats per al desenvolupament d’atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat social, especialment aquelles que tenen infants a càrrec, ens han atorgat a través de concurrència pública 50.000 euros per finançar el manteniment de la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 30.319 euros per a finançar activitats d’atenció Psicosocial des de Barcelona, Tarragona i Lleida, la Casa dels Xuklis i la campanya “Posa’t la gorra!” a Barcelona La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 6.500 euros per a finançar activitats de voluntariat, del “Posa’t la gorra!” a Barcelona i la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 12.001 euros per a finançar activitats de la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 44.000 euros per a finançar la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Expedient obert.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 3.000 euros per a finançar la Campanya “Posa’t la gorra!” a Tarragona (PortAventura). La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 1.414 euros per a finançar activitats d’atenció Psicosocial a l’AFANOC a Tarragona. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 5.000 euros per a finançar la campanya del “Posa’t la gorra!” i el Programa d’Informació i Sensibilització. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 31.300 euros per finançar activitats d’atenció Psicosocial i 9.000 euros per a la Campanya “Posa’t la gorra de Barcelona!” Totes les subvencions han estat ja justificades. Expedient tancat.
A través de la convocatòria extraordinària anual de subvencions a entitats per al desenvolupament d’atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat social, especialment aquelles que tenen infants a càrrec, ens han atorgat a través de concurrència pública 30.000 euros per finançar el manteniment de la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 23.000 euros per a finançar activitats d’atenció Psicosocial des de Barcelona i Tarragona, la Casa dels Xuklis i la campanya “Posa’t la gorra!” a Barcelona La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 5.000 euros per a finançar activitats de voluntariat, del “Posa’t la gorra!” a Barcelona i la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 13.510 euros per a finançar activitats de la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.
Ens han atorgat a través de concurrència pública una subvenció anual de 44.000 euros per a finançar la Casa dels Xuklis. La subvenció ha estat justificada. Expedient tancat.