El proper dijous La Casa dels Xuklis i algunes de les famílies que hi han passat seran les protagonistes del següent episodi del programa Radio Gaga, presentat per Manuel Burque i Quique Peinado. El capítol es podrà veure dijous 10 de maig a les 22h al canal #0 de Movistar+.

El mes d’octubre La Casa dels Xuklis es va revolucionar amb l’arribada de l’autocaravana de Burque i Peinado instal·lada al jardí i amb ella un estudi de ràdio i munt de càmeres i aparells que van capgirar la casa de cap a peus.

Els petits van poder explicar davant dels micròfons, i les càmeres, com viuen el seu dia a dia, els moments més complicats en el procés del càncer, però també van riure xerrant d’allò que més els hi agrada fer amb els amics. Amb la gravació del programa els adults de la casa també van trobar una manera de trencar la seva nova rutina. Ara, mesos després, es podrà veure el resultat d’uns dies diferents per tots, de moviment, riures, plors, música i moltes paraules.

En Radio Gaga els propis protagonistes expliquen les seves històries a canvi d’una cançó i és que els dos presentadors viatgen una autocaravana que en arribar al seu destí es converteix en estudi de ràdio i punt de trobada amb persones d’arreu.

 

Related Post

El próximo jueves La Casa de los Xuklis y algunas de las familias que han pasado por ella serán las protagonistas del siguiente capítulo del programa Radio Gaga, presentado por Manuel Burque y Quique Peinado. El episodio se podrá ver el jueves 10 de mayo a las 22h en el canal  #0 de Movistar+.

El mes de octubre La Casa de los Xuklis se revolucionó con la llegada de la autocaravana de Burque y Peinado instalada en el jardín y con ella un estudio de radio sobre ruedas y muchas cámaras y demás aparatos que dieron un vuelco a la casa de los pies a la cabeza.

Los pequeños pudieron explicar delante de los micrófonos, y las cámaras, cómo viven el día a día, los momentos más complicados en el proceso del cáncer, pero también rieron charlando de lo que más les gusta hacer con sus amigos. Con la grabación del programa los adultos de la casa también encontraron una manera de romper su nueva rutina. Ahora, meses más tarde, se podrá ver el resultado de unos días diferentes para todos, de movimiento, risas, lloros, música y muchas palabras.

En el programa Radio Gaga los propios protagonistas explican sus historias a cambio de una canción y es que los dos presentadores viajan en autocaravana y al llegar a su destino esta se convierte en un estudio de radio y punto de encuentro con personas de todas partes.

Related Post